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시장보고서
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완두콩 플레이크 시장 규모 : 유형별, 유통 채널별, 최종 이용 산업별 - 예측(2024-2032년)Pea Flakes Market Size - By Type, Distribution Channel, End Use Industry & Forecast, 2024 - 2032 |
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완두콩 플레이크 시장 규모는 식물성 건강식품에 대한 소비자 수요 증가에 힘입어 2024년부터 2032년까지 연평균 7.6% 이상의 CAGR을 나타낼 것으로 추정됩니다.
예를 들어, 2024년 7월 Nestle은 식사 시간을 연장하기 위해 만든 식물성 대체육인 Maggi Rindecarne을 출시했습니다. 점점 더 많은 사람들이 식물성 식단과 관련된 건강상의 이점을 인식함에 따라 단백질, 섬유질, 비타민 및 미네랄이 풍부한 완두콩 플레이크와 같은 대체 단백질 공급원으로의 전환이 진행되고 있습니다. 이러한 변화는 채식주의, 채식주의, 플렉시테리언과 같은 식습관이 확산되면서 더욱 가속화되고 있습니다.
완두콩 플레이크는 스낵, 아침 시리얼, 반려동물사료, 사료 등 다양한 제품에 사용됩니다. 레시피에 쉽게 통합할 수 있고 식품의 영양 성분을 강화할 수 있어 식품 제조업체들 사이에서 인기가 높아지고 있습니다. 식품 가공에서 클린 라벨과 천연 재료에 대한 관심이 높아지면서 최소한의 가공으로 영양이 풍부한 재료에 대한 수요가 증가하면서 시장 성장에 박차를 가하고 있습니다.
유형별로 보면, 유기농 완두콩 플레이크 시장은 2024년부터 2032년까지 완만한 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 이는 유기농 및 지속 가능한 방식으로 생산된 식품에 대한 소비자의 선호도가 높아지고 있기 때문입니다. 기존 농법이 환경에 미치는 영향에 대한 인식이 높아지면서 합성 농약, 제초제, 유전자 변형 작물을 사용하지 않는 유기농 식품을 찾는 소비자들이 증가하고 있습니다.
완두콩 플레이크 시장은 동물사료 최종 용도 분야에서 2032년까지 상당한 수익을 창출할 것으로 예상됩니다. 이는 완두콩 플레이크가 가축과 반려동물의 영양 공급원으로서 귀중하고 지속 가능한 단백질 공급원이라는 인식이 높아졌기 때문입니다. 완두콩 플레이크는 또한 고단백질, 필수 아미노산 및 유익한 섬유질을 제공하여 동물사료 배합에 있어 영양가 높은 보충제가 되고 있습니다.
아시아태평양의 반려동물용 플레이크 산업은 식습관의 변화와 농업의 발전으로 인해 2032년까지 큰 성장을 이룰 것으로 예상됩니다. 중산층 인구 증가와 가처분 소득 증가는 완두콩 플레이크가 강화된 스낵과 아침 시리얼과 같은 간편하고 건강한 식품에 대한 수요 증가에 기여하고 있습니다.
Pea flakes market size is estimated to record over 7.6% CAGR between 2024 and 2032, driven by the rising consumer demand for plant-based and health-conscious food products. For instance, in July 2024, Nestle launched Maggi Rindecarne, a plant-based meat alternative created to extend meals. As more people become aware of the health benefits associated with plant-based diets, there is an increasing shift towards alternative protein sources like pea flakes, which are rich in protein, fiber, vitamins, and minerals. This shift is further amplified by the growing prevalence of dietary preferences, such as veganism, vegetarianism, and flexitarianism.
Pea flakes are used in a wide range of products, including snacks, breakfast cereals, pet foods, and animal feed. With their ease of incorporation into recipes and their ability to enhance the nutritional profile of food products, these flakes have grown popular among food manufacturers. The rising trend of clean-label and natural ingredients in food processing is also propelling the demand for minimally processed, nutrient-dense ingredients, adding to the market growth.
The overall industry is classified into type, end-use industry, distribution channel, and region.
Based on type, the organic pea flakes market is poised to depict decent growth rate between 2024 and 2032. This is due to the increasing consumer preference for organic and sustainably produced food products. As awareness of the environmental impacts of conventional farming practices is growing, more consumers are seeking organic options that are free from synthetic pesticides, herbicides, and GMOs.
Pea flakes market from the animal feed end use segment will generate notable revenue through 2032. This is owing to the increasing recognition of pea flakes as a valuable and sustainable protein source for livestock and pet nutrition. Pea flakes also offer high protein content, essential amino acids, and beneficial fibers, making them a nutritious supplement in animal feed formulations.
Asia Pacific pet flakes industry is slated to witness significant growth through 2032 attributed to the dietary shifts and agricultural developments. The expanding middle-class population and the rising disposable incomes are contributing to higher demand for convenient and healthy food products, including snacks and breakfast cereals fortified with pea flakes in the region.