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										시장보고서
									 
											
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										 바이오 강화 시장 : 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석과 예측(2024-2032년)Biofortification Market, Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis and Forecast, 2024-2032 | ||||||
세계의 바이오 강화 시장은 2024-2032년 CAGR 7.7%를 기록합니다. 2024-2032년 CAGR은 높다는 예측도 있으며, 시장은 향후 10년간 강력한 성장을 달성할 태세입니다. 이러한 성장 전망은 영양이 풍부한 식품의 이점에 대한 인식이 높아지고, 소비자의 건강 인식이 높아지며, 정부의 바이오포화 구상을 촉진하는 지원 정책이 지원하고 있습니다.
곡물 작물 유형별 부문은 2032년까지 1억 290만 달러로 7.9% CAGR에 달할 것으로 예상되며, 이는 전 세계에서 곡물이 주식으로 널리 소비되고 있으며, 많은 인구에게 필수 영양소를 공급할 수 있는 이상적인 수단으로 자리 잡았기 때문이며, 바이오 강화 곡물 품종의 영양소 함량과 농업적 성능을 향상시키기 위한 연구개발이 활발히 진행되고 있기 때문임. 영양 및 식량안보 전략의 일환으로 바이오 강화 곡물 작물에 대한 국제기구 및 정부의 지원 증가, 영양 강화 식품의 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식 증가, 다른 작물 유형과 비교했을 때 바이오 강화 곡물의 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식이 높아진 점 등이 그 이유입니다. 다른 작물 유형에 비해 바이오 강화 곡물의 상대적 비용 효율성과 확장성.
아연 영양소 부문은 2024-2032년 연평균 7.9%의 연평균 복합 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예상됩니다. 이러한 성장 궤적은 인간 건강에서 아연의 중요한 역할에 대한 인식이 높아지고 아연 바이오 강화 작물에 대한 수요가 증가하고 있음을 지원합니다. 아연 결핍은 전 세계 건강 문제이며, 특히 개발도상국 사람들에게 널리 영향을 미치고 있습니다. 바이오 강화는 이러한 영양 격차를 해소할 수 있는 지속가능한 솔루션을 제공합니다. 아연 분야의 확대는 아연 강화 작물 품종, 특히 주식용 작물 개발에 대한 연구자와 농업 과학자들의 지속적인 노력을 반영합니다. 이러한 성장을 지원하는 것은 면역 기능, 어린이 성장 및 건강에서 아연의 중요성에 대한 소비자의 인식이 높아지고 있으며, 영양실조 퇴치를 위한 비용 효율적인 전략으로 아연의 바이오포트를 장려하는 정부 및 비정부 차원의 노력이 지원하고 있습니다.
아시아태평양의 바이오 강화 시장은 2024-2032년 연평균 7.9%의 성장률을 나타낼 것으로 예상됩니다. 이러한 성장은 이 지역의 높은 미량영양소 결핍 유병률, 인도 및 중국과 같은 국가의 인구 기반 규모, 영양실조 퇴치를 위한 정부의 구상 증가, 영양이 풍부한 식품의 중요성에 대한 인식 증가 등 복합적인 요인에 의해 촉진될 것으로 예상됩니다. 이 지역의 성장은 농업 부문의 확대, 현대 농업 기술의 채택, 작물 과학의 연구개발 증가, 가처분 소득 증가로 인해 더 건강한 식품 옵션에 대한 수요가 증가하면서 더욱 지원되고 있습니다. 또한 국제 및 지역 기관과의 파트너십, 기후 변화에 강한 작물의 필요성, 바이오 강화 성분을 포함하는 식품 가공 산업의 확장도 이러한 긍정적인 전망에 기여하고 있습니다.
The Global Biofortification Market will experience a 7.7% CAGR from 2024 to 2032. The market is poised for robust growth over the next decade, with projections indicating a strong compound annual growth rate from 2024 to 2032. This anticipated expansion is fueled by increasing awareness of the benefits of nutrient-dense foods, rising health consciousness among consumers, and supportive government policies promoting biofortification initiatives.
The overall Biofortification Market is grouped based on Crop Type, Nutrient, Technology, End-use, and Region.
The cereals crop type segment will capture USD 102.9 million and demonstrate a 7.9% CAGR through 2032 due to the widespread consumption of cereals as staple foods globally, making them an ideal vehicle for delivering essential nutrients to large populations; ongoing advancements in research and development that are improving both the nutrient content and agronomic performance of biofortified cereal varieties; increasing support from international organizations and governments for biofortified cereal crops as part of nutritional and food security strategies; rising consumer awareness about the health benefits of nutrient-enhanced foods; and the relative cost-effectiveness and scalability of biofortifying staple cereals compared to other crop types.
The zinc nutrients segment will record a 7.9% CAGR from 2024 to 2032. This growth trajectory underscores the increasing recognition of zinc's crucial role in human health and the rising demand for zinc-biofortified crops. Zinc deficiency is a widespread global health issue, particularly affecting populations in developing countries, and biofortification offers a sustainable solution to address this nutritional gap. The expansion of the zinc segment reflects ongoing efforts by researchers and agricultural scientists to develop zinc-enriched crop varieties, particularly in staple foods. This growth is supported by rising consumer awareness of zinc's importance in immune function, child growth, and health, as well as governmental and non-governmental initiatives promoting zinc biofortification as a cost-effective strategy to combat malnutrition.
Asia Pacific biofortification market will record a 7.9% CAGR between 2024 and 2032. This growth is fueled by a combination of factors, including the high prevalence of micronutrient deficiencies in the region, a large population base in countries like India and China, increasing government initiatives to combat malnutrition, and rising awareness about the importance of nutrient-rich foods. The growth is further supported by the region's expanding agricultural sector, adoption of modern farming techniques, increased research and development in crop sciences, and rising disposable incomes leading to greater demand for healthier food options. Additionally, partnerships between international organizations and local institutions, the need for climate-resilient crops, and an expanding food processing industry incorporating biofortified ingredients all contribute to this positive outlook.