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시장보고서
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유전자변형 사료 시장, 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석과 예측(2024-2032년)Genetically Modified Feed Market, Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis and Forecast, 2024-2032 |
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세계의 유전자변형 사료 시장은 2023년에 1억 962만 달러를 달성하며, 2024-2032년 CAGR 5.7%로 성장합니다.
세계에서 육류, 유제품, 계란의 소비가 계속 증가함에 따라 효율적이고 비용 효율적인 사료 솔루션의 필요성이 매우 중요해지고 있습니다. 유전자변형 사료는 사료 효율을 높이고, 영양 성분을 개선하고, 질병 저항성을 제공함으로써 경제와 건강 모두를 충족시킬 수 있습니다. 또한 유전자변형 기술에 대한 소비자 및 업계의 수용도가 높아지면서 유전자변형 사료 시장의 확대와 견고한 성장에 기여하고 있습니다.
작물 부문은 2032년까지 1억 7,987만 달러에 달할 것으로 예상되며, 연평균 5.7%의 연평균 복합 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예상됩니다. 옥수수와 콩과 같은 유전자변형(GM) 작물이 시장에서 우위를 점하고 있는 것은 해충 저항성, 제초제 저항성, 강화된 영양 프로파일과 같은 유리한 형질 때문입니다. 이러한 특성으로 인해 GM 작물은 사료 생산에 있으며, 매우 효율적이고 비용 효율적인 작물이 됩니다. 콩과 옥수수는 동물의 성장에 필수적인 고단백질과 고에너지를 함유하고 있으므로 선호됩니다. 이들 작물은 광범위하게 재배되고 공급망이 잘 구축되어 있으며, 지속가능하고 영양가 높은 사료에 대한 전 세계 수요 증가에 대응하고 선도적 지위를 강화할 수 있습니다.
펠릿은 취급, 보관 및 영양 공급에 탁월하여 2032년까지 6.1%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 6,985만 달러로 성장할 것입니다. 펠릿화 공정은 가축의 성장과 건강을 최적화하는 데 필수적인 영양 밀도와 소화율을 높여 사료 효율을 높입니다. 펠릿은 또한 사료 낭비를 최소화하고 매쉬나 크럼블과 같은 다른 형태에 비해 오염에 덜 민감합니다. 크기와 모양이 균일하여 운송이 용이하고 자동 사료 공급기과 호환되므로 대규모 축산 경영에서 높은 지지를 받고 있습니다.
북미 유전자변형 사료 시장은 2032년까지 연평균 5.2%의 성장률을 기록하며 7,722만 달러에 달할 것으로 예상되며, 이는 첨단 농업 인프라, 지속가능성 노력, 연구개발에 대한 막대한 투자에 기인합니다. 북미는 잘 정립된 축산업과 지속가능한 방식으로 조달된 단백질에 대한 소비자 수요 증가로 인해 혜택을 누리고 있습니다. 미국과 캐나다는 유리한 규제와 혁신적인 단백질 생산 기술을 바탕으로 대체 단백질 채택의 선두에 서 있습니다. 또한 주요 산업 기업의 존재와 학계와 비상장 기업의 협업이 시장 성장을 가속하고 있습니다. 이러한 리더십은 탄탄한 공급망과 대체 단백질의 환경적 이점에 대한 인식이 높아짐에 따라 더욱 강화되고 있습니다.
The Global Genetically Modified Feed Market achieved USD 109.62 million in 2023 and will grow at 5.7% CAGR from 2024 to 2032, driven by the rising demand for animal protein and the increasing acceptance of GM products. As global consumption of meat, dairy, and eggs continues to rise, the need for efficient and cost-effective feed solutions becomes crucial. GM feeds enhance feed efficiency, improve nutritional content, and offer disease resistance, addressing both economic and health needs. Also, growing consumer and industry acceptance of GM technology supports the expansion of the GM feed market, contributing to its robust growth.
The genetically modified feed industry is classified on the basis of source, form, feed type, livestock, and region.
The crop segment will reach USD 179.87 million and exhibit a 5.7% CAGR by 2032. The dominance of genetically modified (GM) crops like corn and soybeans in the market is attributed to their advantageous traits, such as pest resistance, herbicide tolerance, and enhanced nutritional profiles. These traits make GM crops highly efficient and cost-effective for feed production. Soybeans and corn are preferred for their high protein and energy content, essential for animal growth. Their widespread cultivation and established supply chains reinforce their leading position, addressing the growing global need for sustainable and nutritious animal feed.
The pellets segment will grow to USD 69.85 million and achieve a 6.1% CAGR through 2032 due to their superior handling, storage, and nutritional delivery benefits. The pelleting process boosts feed efficiency by enhancing nutrient density and digestibility, which is essential for optimizing livestock growth and health. Pellets also minimize feed wastage and are less susceptible to contamination compared to other forms like mash or crumbles. Their uniform size and shape simplify transportation and support automated feeding systems, making them highly favored in large-scale farming operations.
North America genetically modified feed market will achieve a 5.2% CAGR and reach USD 77.22 million by 2032, owing to its advanced agricultural infrastructure, commitment to sustainability, and substantial investment in research and development. North America benefits from a well-established livestock industry and rising consumer demand for sustainably sourced proteins. The U.S. and Canada are at the forefront of alternative protein adoption, supported by favorable regulations and innovative protein production technologies. Besides, the presence of major industry players and collaborations between academic institutions and private companies boost market growth. This leadership is further supported by a robust supply chain and growing awareness of the environmental benefits of alternative proteins.