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시장보고서
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산업용 마가린 시장, 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석과 예측(2024-2032년)Industrial Margarine Market, Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis and Forecast, 2024-2032 |
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세계의 산업용 마가린 시장 규모는 2023년에 27억 달러에 달하며, 2024-2032년 CAGR 4.5%로 성장할 것으로 예측됩니다.
시장 성장은 라이프스타일의 변화와 건강에 대한 관심 증가로 인해 저지방 식품 및 음료에 대한 수요가 증가함에 따라 촉진될 것으로 예상됩니다. 특히 세계 저칼로리 식품 시장은 2018년 8억 5,820만 달러 규모를 돌파하며 성장 잠재력을 입증했습니다. 또한 젊은 소비자들은 비만과 당뇨병 예방 등 영양가 높은 식단의 건강상의 이점에 대한 인식이 높아지면서 저칼로리 식품에 대한 관심이 높아지고 있습니다.
산업용 마가린 산업 역시 식품 가공 분야, 특히 베이커리 및 제과용 마가린 수요 증가에 힘입어 큰 폭의 성장세를 보이고 있습니다. 주목할 만한 동향으로는 소비자의 건강 인식이 높아짐에 따라 트랜스지방산 저감화, 저지방 유형 등 보다 건강한 마가린으로 전환되고 있다는 점을 들 수 있습니다. 또한 제품의 안정성과 보존성을 높이는 마가린 제조 기술의 발전이 시장을 더욱 견인하고 있습니다.
2023년 식물성 식품 시장 규모는 23억 달러에 달할 것으로 예상되며, 이는 식물성 식품 산업에서 식물성 식품의 존재감이 커지고 있다는 것을 보여줍니다. 이 부문은 식물성 제품에 대한 소비자 선호도 증가와 지속가능하고 건강한 식품 선택에 대한 광범위한 변화에 힘입어 2032년까지 4.6%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 견고한 성장세를 보일 것으로 예상됩니다.
2024년까지 16억 달러에 달할 것으로 예상되는 하드 마가린 부문은 다양한 산업 분야에서 수요가 증가하고 있으며, 2024-2032년 4.8%의 연평균 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예상됩니다. 및 라미네이트 반죽과 같은 베이커리 품목에 광범위하게 사용되고 있기 때문입니다.
아시아태평양의 산업용 마가린 시장은 상승세를 보이고 있으며, 2023년 시장 규모는 10억 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 이러한 성장은 베이커리, 제과 및 기타 가공 식품에 마가린이 점점 더 많이 사용되고 있는 이 지역의 활기찬 식품 가공 부문을 반영하고 있으며, 2024-2032년 4.7%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 견고한 성장을 보일 것으로 예상됩니다. 다용도하고 비용 효율적인 식재료로서 상업용 마가린에 대한 수요를 증폭시키고 있습니다.
The Global Industrial Margarine Market was valued at USD 2.7 billion in 2023 and is projected to grow at a CAGR of 4.5% from 2024 to 2032. The market growth is expected to be fueled by a rising demand for low-fat food and beverages, driven by changing lifestyles and heightened health consciousness. Notably, the global low-calorie food market surpassed USD 858.2 million in 2018, underscoring its growth potential. Furthermore, younger consumers are becoming increasingly aware of the health benefits of a nutritious diet, including obesity and diabetes prevention.
The industrial margarine industry is also experiencing significant growth, primarily driven by heightened demand in the food processing sector, especially in bakery and confectionery applications. Noteworthy trends include a pivot towards healthier formulations, such as reduced trans-fat and low-fat variants, considering growing consumer health awareness. Moreover, advancements in margarine production technology, which bolster product consistency and shelf life, are further propelling the market.
The overall industry is segmented into source, form, type, application, and region.
In 2023, the market size from the plant source segment is projected to achieve a valuation of USD 2.3 billion, underscoring its rising prominence in the industry. This segment is set to showcase a robust CAGR of 4.6% through 2032, fueled by a growing consumer inclination towards plant-based products and a broader shift towards sustainable and healthier food choices.
Forecasted to reach USD 1.6 billion by 2024, the hard margarine segment is witnessing heightened demand across various industrial applications. With an anticipated CAGR of 4.8% from 2024 to 2032, this segment's growth is largely attributed to its prevalent use in bakery items, such as pastries and laminated doughs, where attributes like consistency and firmness are paramount.
Asia Pacific industrial margarine market is on an upward trajectory, with projections placing its value at USD 1 billion in 2023. This growth mirrors the region's vibrant food processing sector, which increasingly incorporates margarine in bakery, confectionery, and other processed foods. Anticipated to grow at a robust CAGR of 4.7% from 2024 to 2032, the expansion is driven by rapid urbanization and evolving dietary preferences, amplifying the demand for industrial margarine as a versatile and cost-effective ingredient.