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시장보고서
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마카롱 시장 보고서 : 제품별, 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)Macarons Market Report by Product (Basic, Chocolate, Strawberry, Lemon, Lavender Coconut, and Others), Distribution Channel (Supermarkets/Hypermarkets, Convenience Stores, Independent Retailers, Online Channel, and Others), and Region 2025-2033 |
마카롱 시장 세계 시장 규모는 2024년에 10억 7,780만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 17억 1,540만 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025년부터 2033년까지 5.03%의 연평균 성장률(CAGR)을 기록할 것으로 전망하고 있습니다. 마카롱의 장점에 대한 인식 증가, 온라인 및 오프라인 유통 채널을 통한 마카롱의 광범위한 가용성, 레스토랑, 카페, 베이커리 증가 등이 시장 수요에 긍정적인 영향을 미치는 주요 요인으로 꼽힙니다.
마카롱은 아몬드 가루, 달걀흰자, 설탕, 색소로 제조되는 머랭 기반의 샌드위치 쿠키입니다. 매끄러운 윗면, 주름진 테두리, 평평한 바닥, 버터 크림, 가나슈, 과일 베이스의 잼으로 채워져 있습니다. 촉촉하고, 약간 케이크 같고, 씹는 맛이 있으며, 다진 아몬드, 호두, 건포도, 체리 등으로 장식할 수 있습니다. 아이스크림, 파이 필링, 푸딩에 넣으면 맛과 식감을 더욱 돋보이게 합니다. 비타민 E, 마그네슘, 칼륨이 풍부하게 함유되어 있어 건강한 면역 체계 유지에 도움을 줍니다. 체강 질병이나 글루텐 과민증을 앓고 있는 사람들도 먹을 수 있기 때문에 마카롱에 대한 수요가 전 세계적으로 증가하고 있습니다.
현재 전 세계 대중들 사이에서 글루텐을 피하기 위해 마카롱에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이는 식음료(F&B) 산업의 번영과 함께 시장 성장을 뒷받침하는 중요한 요소 중 하나가 되었습니다. 이와 함께 디저트 원료의 투명성에 대한 요구가 높아지면서 업계 투자자들에게 유리한 성장 기회를 제공하고 있습니다. 또한, 주요 시장 참여자들은 천연 재료, 무첨가 재료, 유기농 재료를 사용하여 마카롱을 제조하고 있습니다. 또한, 마카롱에 적절한 색상을 부여하기 위해 식물성 색소를 사용하고 있으며, 이는 시장 성장에 기여하고 있습니다. 또한, 전 세계적으로 건강을 중시하는 소비자들 사이에서 탄수화물과 칼로리가 낮은 케토 마카롱에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이는 마카롱 섭취의 이점에 대한 대중의 인식이 높아짐에 따라 시장 성장을 강화하고 있습니다. 이 외에도 온라인 및 오프라인 유통 채널을 통해 마카롱을 쉽게 구할 수 있다는 점과 온라인 쇼핑 활동의 활성화가 시장 성장을 촉진하고 있습니다. 또한, 고급 선물로 마카롱의 사용이 확대되고 있는 것도 시장 전망을 밝게 하고 있습니다. 또한, 개인의 소득수준이 높아짐에 따라 고품질 구운 식품에 대한 수요가 증가하고 있는 것도 시장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 또한, 마카롱을 제공하는 레스토랑, 카페, 베이커리의 증가는 시장 성장을 촉진하고 있습니다.
The global macarons market size reached USD 1,077.8 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 1,715.4 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.03% during 2025-2033. The rising awareness about the benefits of macarons, wide availability of macarons through online and offline distribution channels, and the growing number of restaurants, cafes, and bakeries represent some of the key factors positively influencing the market demand.
A macaron is a meringue-based sandwich cookie manufactured with almond flour, egg whites, powdered sugar, and food coloring. It has a smooth top, ruffled edges, and a flat bottom and filled with buttercream, ganache, and fruit-based jam. It is moist, slightly cakey, and chewy and can be decorated with chopped almonds, walnuts, raisins, or cherry bits. It can be added to ice creams, pie fillings, and puddings to enhance their taste and texture. It acts as a quick energy source and nutrition and a rich source of vitamin E, magnesium, and potassium, which assists in maintaining a healthy immune system. As it can be consumed by individuals suffering from celiac disease or gluten sensitivity, the demand for macaron is rising across the globe.
At present, there is a rise in the demand for macarons among the masses around the world to avoid gluten. This, along with the thriving food and beverage (F&B) industry, represents one of the key factors supporting the growth of the market. Besides this, the increasing need for transparency of ingredients in desserts is offering lucrative growth opportunities to industry investors. In addition, key market players are preparing macarons with natural, additive-free, and organic ingredients. They are also using plant-based colorants to provide appropriate color to macarons, which is contributing to the growth of the market. Moreover, there is an increase in the demand for keto macarons with low carbs and calorie content among health-conscious consumers across the globe. This, coupled with the rising awareness among the masses about the benefits of consuming macarons, is strengthening the growth of the market. Apart from this, the wide availability of macarons through online and offline distribution channels, along with increasing online shopping activities, is impelling the growth of the market. The growing utilization of macarons as a premium gift item is also offering a favorable market outlook. Additionally, the escalating demand for high-quality baked food products, along with inflating income levels of individuals, is positively influencing the market. Furthermore, the growing number of restaurants, cafes, and bakeries serving macarons is bolstering the growth of the market.
Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.