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									세계의 생강 가공 시장 보고서 : 형태, 최종 용도, 유통 채널, 지역별(2025-2033년)Ginger Processing Market Report by Form, End-Use, Distribution Channel, and Region 2025-2033 | 
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세계의 생강 가공 시장 규모는 2024년 5억 840만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC 그룹은 시장이 2033년까지 10억 5,630만 달러에 이르며, 2025년부터 2033년까지 8.5%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측했습니다.
생강은 진나무과의 식물에 속하는 향신료의 일종입니다. 식이섬유, 비타민 E(α-토코페롤), 비타민 B6, 철, 마그네슘, 망간, 칼륨, 셀레늄의 우수한 공급원입니다. 향기와 매운 맛을 가진 생강은 몇몇 식품에 독특한 맛을 더해 수세기 동안 아시아 요리의 일반적인 재료로 사용되어 왔습니다. 생강의 매운 향기는 주로 케톤류, 특히 진게롤의 존재로 인한 것으로, 식품 및 건강 관련 용도에 중요한 의미를 가지고 있습니다. 보존 기간을 연장하기 위해 생강은 페이스트, 오일, 파우더 등 다양한 버전으로 인위적으로 가공할 수 있습니다. 생강 가공에는 수확, 세척, 건조, 포장 등의 기본 공정이 있습니다.
현재, 건강 지향 증가와 함께, 세계의 소비자가 영양가가 높은 식품을 선호하게 되어, 그것이 생강 가공품의 인기 증가에 박차를 가하고 있습니다. 식품 산업에서 분말 생강은 샐러드 드레싱, 토마토 케첩과 소스, 피클, 그레이비 소스, 고기 소시지, 카레 요리 등의 조미료와 향료로 널리 사용됩니다. 이 외에, 진저 파우더는 장의 가스를 억제하는 뛰어난 구풍 성분으로 평가되고 있습니다. 따라서 아유르베다 의술에서는 많은 피부 질환의 치료에 사용되고 있습니다. 또한 생강 가공품을 정기적으로 섭취하면 당뇨병, 비만, 심장병의 위험이 줄어들어 에너지가 증가하고 체중이 줄어 건강한 안색이 됩니다. 생강 파우더는 비누와 퍼스널케어 제품의 향기에도 사용됩니다. 또한 생강에서 얻은 오일은 주로 음료, 과자류, 향수의 향기로 사용됩니다.
The global ginger processing market size reached USD 508.4 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 1,056.3 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 8.5% during 2025-2033.
Ginger is a type of spice that belongs to the plant family of Zingiberaceae. It is an excellent source of dietary fiber, vitamin E (alpha-tocopherol), vitamin B6, iron, magnesium, manganese, potassium and selenium. Being aromatic and pungent, ginger adds a distinctive flavor to several food products and has been used as a common ingredient in Asian cuisines for centuries. The spicy aroma of ginger is mainly due to the presence of ketones, especially gingerols, which have significant importance in its food and health-related applications. To extend its shelf-life, gingers can be artificially processed into different versions, such as paste, oil and powder. Some of the basic steps included in ginger processing are harvesting, washing, drying and packaging.
Nowadays, with rising health-consciousness, consumers across the globe are preferring nutrition-rich food products, which is providing a boost to the growing popularity of processed ginger. In the food industry, the powdered form of ginger is widely used as a condiment or flavoring agent in salad dressings, tomato ketchup and sauces, pickles, gravies, meat sausages and curry dishes. Other than this, ginger powder is regarded as an excellent carminative ingredient that reduces intestinal gas. As a result, they are used in the treatment of a number of skin disorders in ayurvedic medicines. Also, the regular consumption of processed ginger products reduces the risk of diabetes, obesity, heart diseases, resulting in increased energy, reduced weight and a healthy complexion. Ginger powder is also utilized for adding fragrance in soaps and personal care products. Moreover, the oil obtained from ginger is mainly employed in the flavoring of beverages, confectioneries and perfumes.
At present, ginger is majorly consumed in powder form as it does not have the strong pungent flavor from the roots due to which it is utilized for giving a mild taste to the dishes.
The food industry currently represents the largest segment for processed ginger products owing to their usage in the preparation of numerous food products ranging from breads and other bakery products to smoothies and curries.
The market has been segmented based on the distribution channel, which consists of supermarkets and hypermarkets, convenience stores, specialty food stores, online and others.