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세계의 생강 가공 시장 보고서 : 형태, 최종 용도, 유통 채널, 지역별(2025-2033년)

Ginger Processing Market Report by Form, End-Use, Distribution Channel, and Region 2025-2033

발행일: | 리서치사: IMARC | 페이지 정보: 영문 140 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

세계의 생강 가공 시장 규모는 2024년 5억 840만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC 그룹은 시장이 2033년까지 10억 5,630만 달러에 이르며, 2025년부터 2033년까지 8.5%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측했습니다.

생강은 진나무과의 식물에 속하는 향신료의 일종입니다. 식이섬유, 비타민 E(α-토코페롤), 비타민 B6, 철, 마그네슘, 망간, 칼륨, 셀레늄의 우수한 공급원입니다. 향기와 매운 맛을 가진 생강은 몇몇 식품에 독특한 맛을 더해 수세기 동안 아시아 요리의 일반적인 재료로 사용되어 왔습니다. 생강의 매운 향기는 주로 케톤류, 특히 진게롤의 존재로 인한 것으로, 식품 및 건강 관련 용도에 중요한 의미를 가지고 있습니다. 보존 기간을 연장하기 위해 생강은 페이스트, 오일, 파우더 등 다양한 버전으로 인위적으로 가공할 수 있습니다. 생강 가공에는 수확, 세척, 건조, 포장 등의 기본 공정이 있습니다.

현재, 건강 지향 증가와 함께, 세계의 소비자가 영양가가 높은 식품을 선호하게 되어, 그것이 생강 가공품의 인기 증가에 박차를 가하고 있습니다. 식품 산업에서 분말 생강은 샐러드 드레싱, 토마토 케첩과 소스, 피클, 그레이비 소스, 고기 소시지, 카레 요리 등의 조미료와 향료로 널리 사용됩니다. 이 외에, 진저 파우더는 장의 가스를 억제하는 뛰어난 구풍 성분으로 평가되고 있습니다. 따라서 아유르베다 의술에서는 많은 피부 질환의 치료에 사용되고 있습니다. 또한 생강 가공품을 정기적으로 섭취하면 당뇨병, 비만, 심장병의 위험이 줄어들어 에너지가 증가하고 체중이 줄어 건강한 안색이 됩니다. 생강 파우더는 비누와 퍼스널케어 제품의 향기에도 사용됩니다. 또한 생강에서 얻은 오일은 주로 음료, 과자류, 향수의 향기로 사용됩니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

  • 2024년 세계 생강 가공 시장 규모는?
  • 2025-2033년 세계 생강 가공 시장의 예상 성장률은?
  • 세계 생강 가공 시장을 견인하는 주요 요인은?
  • 세계 생강 가공 시장에 대한 COVID-19의 영향은?
  • 세계 생강 가공 시장에서 형태별 내역은?
  • 세계 생강 가공 시장의 최종 용도별 내역은?
  • 세계 생강 가공 시장의 주요 지역은?

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

  • 조사의 목적
  • 이해관계자
  • 데이터 소스
    • 1차 정보
    • 2차 정보
  • 시장 추정
    • 상향식 접근
    • 하향식 접근
  • 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 소개

  • 개요
  • 주요 업계 동향

제5장 세계의 생강 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 금액 동향
  • 시장 분석 : 지역별
  • 시장 예측

제6장 세계의 생강 가공 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 금액 동향
  • COVID-19의 영향
  • 시장 분석 : 지역별
  • 시장 분석 : 형태별
  • 시장 내역 : 최종 용도별
  • 시장 분석 : 유통채널별
  • 시장 예측
  • SWOT 분석
    • 개요
    • 강점
    • 약점
    • 기회
    • 위협
  • 밸류체인 분석
    • 입력 공급업체
    • 농민
    • 수집가
    • 프로세서
    • 리셀러
    • 수출업체
    • 소매업체
    • 최종 사용자
  • Porter's Five Forces 분석
    • 개요
    • 구매자의 협상력
    • 공급기업의 협상력
    • 경쟁도
    • 신규 참가업체의 위협
    • 대체품의 위협
  • 가격 분석
    • 주요 가격 지표
    • 가격구조
    • 마진 분석
  • 주요 성공 요인과 위험 요인

제7장 주요 지역의 실적

  • 중국
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 인도
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 네팔
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 태국
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 나이지리아
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 인도네시아
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 기타
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제8장 시장 분석 : 형태별

  • 진저 파우더
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 진저 오일
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제9장 시장 내역: 최종 용도별

  • 식품산업
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 제약업계
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 화장품 업계
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 기타
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제10장 시장 분석 : 유통채널별

  • 슈퍼마켓/하이퍼마켓
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 편의점
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 전문 식료품점
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 온라인
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 기타
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제11장 경쟁 구도

  • 시장 구조

제12장 생강의 가공

  • 제품 개요
  • 상세한 프로세스 흐름
  • 다양한 유형의 단위 조작
  • 매스 밸런스와 원재료 요건

제13장 프로젝트의 상세·필요조건·비용

  • 토지 요건과 비용
  • 건설 요건과 비용
  • 공장의 기계
  • 기계 사진
  • 원재료 요건과 지출
  • 원재료와 최종제품의 사진
  • 포장 요건과 지출
  • 운송 요건과 지출
  • 유틸리티 요건과 지출
  • 인원 요건과 지출
  • 기타 설비투자

제14장 대출과 자금 지원

제15장 프로젝트의 경제성

  • 프로젝트의 자본 비용
  • 기술 경제적 파라미터
  • 공급 체인의 각 단계에서의 제품 가격과 마진
  • 과세 및 감가상각
  • 수입 예측
  • 지출 예측
  • 재무 분석
  • 이익 분석
JHS 25.03.12

The global ginger processing market size reached USD 508.4 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 1,056.3 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 8.5% during 2025-2033.

Ginger is a type of spice that belongs to the plant family of Zingiberaceae. It is an excellent source of dietary fiber, vitamin E (alpha-tocopherol), vitamin B6, iron, magnesium, manganese, potassium and selenium. Being aromatic and pungent, ginger adds a distinctive flavor to several food products and has been used as a common ingredient in Asian cuisines for centuries. The spicy aroma of ginger is mainly due to the presence of ketones, especially gingerols, which have significant importance in its food and health-related applications. To extend its shelf-life, gingers can be artificially processed into different versions, such as paste, oil and powder. Some of the basic steps included in ginger processing are harvesting, washing, drying and packaging.

Nowadays, with rising health-consciousness, consumers across the globe are preferring nutrition-rich food products, which is providing a boost to the growing popularity of processed ginger. In the food industry, the powdered form of ginger is widely used as a condiment or flavoring agent in salad dressings, tomato ketchup and sauces, pickles, gravies, meat sausages and curry dishes. Other than this, ginger powder is regarded as an excellent carminative ingredient that reduces intestinal gas. As a result, they are used in the treatment of a number of skin disorders in ayurvedic medicines. Also, the regular consumption of processed ginger products reduces the risk of diabetes, obesity, heart diseases, resulting in increased energy, reduced weight and a healthy complexion. Ginger powder is also utilized for adding fragrance in soaps and personal care products. Moreover, the oil obtained from ginger is mainly employed in the flavoring of beverages, confectioneries and perfumes.

Key Market Segmentation:

Breakup by Form:

  • Ginger Powder
  • Ginger Oil

At present, ginger is majorly consumed in powder form as it does not have the strong pungent flavor from the roots due to which it is utilized for giving a mild taste to the dishes.

Breakup by End-Use:

  • Food Industry
  • Pharmaceutical Industry
  • Cosmetic Industry
  • Others

The food industry currently represents the largest segment for processed ginger products owing to their usage in the preparation of numerous food products ranging from breads and other bakery products to smoothies and curries.

Breakup by Distribution Channel:

  • Supermarkets and Hypermarkets
  • Convenience Stores
  • Specialty Food Stores
  • Online
  • Others

The market has been segmented based on the distribution channel, which consists of supermarkets and hypermarkets, convenience stores, specialty food stores, online and others.

Regional Insights:

  • China
  • India
  • Nepal
  • Thailand
  • Nigeria
  • Indonesia
  • Others
  • Region-wise, India exhibits a clear dominance in the market since it the biggest producer and one of the largest exporters of processed ginger products. This can be accredited to the climatic conditions in the region, which are suitable for the cultivation of ginger.

Competitive Landscape:

  • The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players.

Key Questions Answered in This Report

  • 1.What was the size of the global ginger processing market in 2024?
  • 2.What is the expected growth rate of the global ginger processing market during 2025-2033?
  • 3.What are the key factors driving the global ginger processing market?
  • 4.What has been the impact of COVID-19 on the global ginger processing market?
  • 5.What is the breakup of the global ginger processing market based on the form?
  • 6.What is the breakup of the global ginger processing market based on the end-use?
  • 7.What are the key regions in the global ginger processing market?

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

  • 2.1 Objectives of the Study
  • 2.2 Stakeholders
  • 2.3 Data Sources
    • 2.3.1 Primary Sources
    • 2.3.2 Secondary Sources
  • 2.4 Market Estimation
    • 2.4.1 Bottom-Up Approach
    • 2.4.2 Top-Down Approach
  • 2.5 Forecasting Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

  • 4.1 Overview
  • 4.2 Key Industry Trends

5 Global Ginger Industry

  • 5.1 Market Overview
  • 5.2 Market Performance
    • 5.2.1 Volume Trends
    • 5.2.2 Value Trends
  • 5.3 Market Breakup by Region
  • 5.4 Market Forecast

6 Global Ginger Processing Industry

  • 6.1 Market Overview
  • 6.2 Market Performance
    • 6.2.1 Volume Trends
    • 6.2.2 Value Trends
  • 6.3 Impact of COVID-19
  • 6.4 Market Breakup by Region
  • 6.5 Market Breakup by Form
  • 6.6 Market Breakup by End-Use
  • 6.7 Market Breakup by Distribution Channel
  • 6.8 Market Forecast
  • 6.9 SWOT Analysis
    • 6.9.1 Overview
    • 6.9.2 Strengths
    • 6.9.3 Weaknesses
    • 6.9.4 Opportunities
    • 6.9.5 Threats
  • 6.10 Value Chain Analysis
    • 6.10.1 Input Suppliers
    • 6.10.2 Farmers
    • 6.10.3 Collectors
    • 6.10.4 Processors
    • 6.10.5 Distributors
    • 6.10.6 Exporters
    • 6.10.7 Retailers
    • 6.10.8 End-Users
  • 6.11 Porter's Five Forces Analysis
    • 6.11.1 Overview
    • 6.11.2 Bargaining Power of Buyers
    • 6.11.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 6.11.4 Degree of Competition
    • 6.11.5 Threat of New Entrants
    • 6.11.6 Threat of Substitutes
  • 6.12 Price Analysis
    • 6.12.1 Key Price Indicators
    • 6.12.2 Price Structure
    • 6.12.3 Margin Analysis
  • 6.13 Key Success and Risk Factors

7 Performance of Key Regions

  • 7.1 China
    • 7.1.1 Market Trends
    • 7.1.2 Market Forecast
  • 7.2 India
    • 7.2.1 Market Trends
    • 7.2.2 Market Forecast
  • 7.3 Nepal
    • 7.3.1 Market Trends
    • 7.3.2 Market Forecast
  • 7.4 Thailand
    • 7.4.1 Market Trends
    • 7.4.2 Market Forecast
  • 7.5 Nigeria
    • 7.5.1 Market Trends
    • 7.5.2 Market Forecast
  • 7.6 Indonesia
    • 7.6.1 Market Trends
    • 7.6.2 Market Forecast
  • 7.7 Others
    • 7.7.1 Market Trends
    • 7.7.2 Market Forecast

8 Market Breakup by Form

  • 8.1 Ginger Powder
    • 8.1.1 Market Trends
    • 8.1.2 Market Forecast
  • 8.2 Ginger Oil
    • 8.2.1 Market Trends
    • 8.2.2 Market Forecast

9 Market Breakup by End-Use

  • 9.1 Food Industry
    • 9.1.1 Market Trends
    • 9.1.2 Market Forecast
  • 9.2 Pharmaceutical Industry
    • 9.2.1 Market Trends
    • 9.2.2 Market Forecast
  • 9.3 Cosmetic Industry
    • 9.3.1 Market Trends
    • 9.3.2 Market Forecast
  • 9.4 Others
    • 9.4.1 Market Trends
    • 9.4.2 Market Forecast

10 Market Breakup by Distribution Channel

  • 10.1 Supermarkets and Hypermarkets
    • 10.1.1 Market Trends
    • 10.1.2 Market Forecast
  • 10.2 Convenience Stores
    • 10.2.1 Market Trends
    • 10.2.2 Market Forecast
  • 10.3 Specialty Food Stores
    • 10.3.1 Market Trends
    • 10.3.2 Market Forecast
  • 10.4 Online
    • 10.4.1 Market Trends
    • 10.4.2 Market Forecast
  • 10.5 Others
    • 10.5.1 Market Trends
    • 10.5.2 Market Forecast

11 Competitive Landscape

  • 11.1 Market Structure

12 Ginger Processing

  • 12.1 Product Overview
  • 12.2 Detailed Process Flow
  • 12.3 Various Types of Unit Operations Involved
  • 12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements

13 Project Details, Requirements and Costs Involved

  • 13.1 Land Requirements and Expenditures
  • 13.2 Construction Requirements and Expenditures
  • 13.3 Plant Machinery
  • 13.4 Machinery Pictures
  • 13.5 Raw Material Requirements and Expenditures
  • 13.6 Raw Material and Final Product Pictures
  • 13.7 Packaging Requirements and Expenditures
  • 13.8 Transportation Requirements and Expenditures
  • 13.9 Utility Requirements and Expenditures
  • 13.10 Manpower Requirements and Expenditures
  • 13.11 Other Capital Investments

14 Loans and Financial Assistance

15 Project Economics

  • 15.1 Capital Cost of the Project
  • 15.2 Techno-Economic Parameters
  • 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
  • 15.4 Taxation and Depreciation
  • 15.5 Income Projections
  • 15.6 Expenditure Projections
  • 15.7 Financial Analysis
  • 15.8 Profit Analysis
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