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										시장보고서
									 
											
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										 식품 표백제 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 형태, 유형, 용도별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)Food Bleaching Agent Market Growth, Size, Trends Analysis - By Form, By Type, By Application - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034 | ||||||
세계 식품 표백제 시장 규모는 2034년까지 연평균 6.47%의 연평균 복합 성장률(CAGR)을 나타내고, 1억 7,655만 달러 규모에 달할 것으로 예측됩니다.
식품의 색을 밝게 하거나 하얗게 하기 위해 식품 가공에 사용되는 화학물질을 식품 표백제라고 합니다. 이러한 첨가제는 밀가루, 설탕, 유제품, 음료 등의 외관, 균일성, 품질을 향상시키기 위해 자주 사용됩니다. 식품 표백제는 천연 색소를 분해하거나 변색의 원인이 되는 불순물을 제거하는 기능을 합니다. 대표적인 식품 표백제에는 과산화벤조일, 과산화수소, 이산화염소 등이 있습니다.
제약 요인: 식품 표백 화학제품 시장은 천연 유래 제품 및 클린 라벨 제품에 대한 소비자 수요 증가로 인해 제약이 있습니다. 건강을 중시하는 소비자들이 식품 표시에 대한 투명성을 더욱 강력하게 요구함에 따라 화학 표백제 및 기타 합성 화학 물질의 인기가 떨어지고 있습니다. 이러한 소비자 행동의 변화로 인해 제조업체는 법적 요건과 소비자 요구 사항을 모두 충족하는 천연 대체품을 찾아야 하는 상황에 직면해 있습니다.
세계의 식품 표백제(Food Bleach) 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추이와 예측, 각종 부문별/지역별/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
Food Bleaching Agent Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Food Bleaching Agent Market Size- By Form, By Type, By Application - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Food Bleaching Agent is predicted to reach 176.55 million by 2034 with a CAGR of 6.47%.
A chemical used in food processing to lighten or whiten the colour of food items is called a food bleaching agent. These additives are frequently used to enhance the appearance, consistency, and quality of products like flour, sugar, dairy, and drinks. They function by dissolving natural pigments or eliminating contaminants that result in discolouration. Benzoyl peroxide, hydrogen peroxide, and chlorine dioxide are common food bleaching agents.
Restraints: The market for food bleaching chemicals is being constrained by consumers increasing demand for natural and clean-label products. Chemical bleaching agents and other synthetic chemicals are becoming less popular as health-conscious customers demand more openness in food labelling. Manufacturers are under pressure to identify natural substitutes that satisfy both legal and consumer requirements as a result of this change in consumer behaviour.
Scope of the report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Form, By Type, By Application
Regions covered North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa
Companies Covered American Elements, Arkema, DSM, Evonik Industries, Gujarat Alkalies and Chemicals, Ineos, Kemira, Loba Chemie, Nouryon, Solvay, United Initiators.
Global Food Bleaching Agent Segmentation:
By Form: Based on the Form, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Liquid, Powder.
By Type: Based on the Type, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Azodicarbonamide, Hydrogen peroxide, Ascorbic acid, Acetone peroxide, Chlorine dioxide, Others.
By Application: Based on the Application, Global Food Bleaching Agent is segmented as; Bakery products, Flour, Cheese, Others.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.