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시장보고서
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유제품 블렌드 시장 - 예측(2025-2030년)Dairy Blends Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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유제품 블렌드 시장은 연평균 5.52%의 CAGR로 성장하여 2025년 39억 5,100만 달러에서 2030년에는 51억 6,900만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.
유제품 블렌드는 식품의 품질, 풍미, 맛을 유지하는데 큰 영향을 미치며 전 세계적으로 높은 수요를 불러일으키고 있습니다. 농축 크림과 버터를 혼합한 혼합물을 유제품 혼합물이라고 합니다. 포화 지방산을 함유하지 않은 버터 블렌드 또는 버터 지방으로 구성됩니다. 유제품 혼합물에는 식물성 기름이 포함되어 있어 빵에 발라 먹을 수 있습니다. 예를 들어, 설탕, 소금, 향료, 조미료, 식물성 기름 등 소비자의 입맛과 취향에 따라 다른 조미료와 혼합할 수 있습니다. 유제품 블렌딩은 제품의 절대적이고 진정한 맛을 향상시킵니다. 다른 단백질 공급원과의 블렌딩은 소비자에게 건강상의 이점을 제공할 수 있습니다.
유제품 블렌드는 음식과 음료의 맛과 질감을 개선하고 치즈, 베이커리, 아이스크림 등 여러 제품의 입맛을 개선합니다. 유제품 블렌드는 또한 소비자의 면역 체계를 강화하여 당뇨병과 같은 여러 질병의 위험을 줄이는 데 도움이 될 수 있습니다.
유아용 조제분유에 대한 수요가 증가함에 따라 유제품 블렌드 시장의 수요는 크게 증가할 것으로 예상됩니다. 유아용 조제분유 시장에서 유제품 블렌드는 제품에 주요 영양을 제공하는 데 도움이 됩니다. 마찬가지로 요구르트, 버터, 치즈, 아이스크림과 같은 가공 유제품에 대한 수요 증가는 예측 기간 동안 세계 유제품 블렌드 시장의 성장을 촉진할 것으로 예상됩니다.
세계 유제품 블렌딩 시장의 촉진요인
유제품이 많이 함유된 유아용 조제분유에 대한 세계 수요 증가는 예측 기간 동안 유제품 블렌드 시장의 성장을 촉진하는 주요 요인 중 하나입니다. 영유아 식품 및 영양 시장에서 유제품 블렌드는 영유아에게 필수적인 단백질과 영양소를 제공하는 데 있어 중요한 역할을 합니다. 유제품이 풍부한 유아용 조제분유는 유아에게 소화하기 쉬운 지방 공급원을 제공하는 데 도움이 됩니다. 또한, 유아의 인지 기능 성장에 도움이 되는 팔미틴산과 지방산도 함유되어 있습니다. 유제품이 풍부한 유아용 조제분유는 모유 수유를 대체할 수 있는 가장 좋은 대안으로 여겨지고 있습니다. 전 세계 출생아 수가 증가함에 따라 조제분유에 대한 수요도 급증할 것으로 예상됩니다.
세계 유제품 블렌드 시장의 지리적 전망
유제품 블렌드 세계 시장에서 아시아태평양은 이 기간 동안 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 유제품에 대한 수요 증가는 유제품 블렌드의 지역적 성장을 촉진하는 주요 요인입니다. 인도, 중국, 말레이시아 등 아시아태평양의 여러 국가는 세계 최고의 유제품 생산국이자 소비국입니다. 인도는 우유와 유제품의 최대 생산국 중 하나입니다. 미국 농무부는 보고서에서 인도의 우유 생산량이 크게 증가했다고 밝혔습니다. 미 농무부는 2022년에는 전국적으로 약 9,700만 MT의 우유가 생산될 것이며, 2023년에는 1억 800만 MT로 증가할 것이라고 밝혔습니다.
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어떤 용도로 사용되는가?
산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진입 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향
The dairy blend market is estimated to grow at a CAGR of 5.52%, attaining US$5.169 billion by 2030, from US$3.951 billion in 2025.
Dairy blends significantly affect food products, keeping up the quality, flavor, and taste, prompting its high demand worldwide. A mixture of concentrated cream blended in with butter is known as a dairy blend. They are comprised of butter blends or butterfat, which are free from saturated fat. Dairy blends contain vegetable oil; it is spreadable and can be consumed with bread. They can be mixed with other fixings, for example, sugar, salt, aroma, flavorings, and vegetable oils that rely upon the taste and preferences of the consumers. Dairy blends enhance the absolute and genuine taste of the products. In any case, blending with other protein sources offers health benefits to consumers.
The dairy blend helps improve the flavor and texture of foods and beverages, enhancing the mouth feel of multiple products like cheese, bakery, and ice cream. Dairy blends also help in boosting the consumers' immune system, which in turn can reduce the risk of multiple diseases like diabetes.
The demand for the dairy blend market is expected to witness a significant surge with the increasing demand for infant formula. In the infant formula market, the dairy blend helps in offering key nutrition to the products. Similarly, the rising demand for processed dairy products, including yogurts, butter, cheese, and ice creams, among many others, is also expected to propel the growth of the global dairy blend market during the forecasted timeline.
Global dairy blend market drivers
The increasing global demand for dairy-rich infant formula is among the key factors propelling the dairy blend market growth during the forecasted timeline. In the infant food and nutrition market, dairy blends are critical in offering infants essential protein and nutrients. The dairy-rich infant formula helps offer infants an easily digestible source of fats. It also includes palmitic acids and fatty acids, which help in infants' cognitive function growth. Dairy-rich infant formula is also considered the most optimum alternative to breastfeeding. With the increasing number of global childbirths, the demand for infant formula is also expected to surge massively.
Global dairy blend market geographical outlook
In the global dairy blend market, the Asia Pacific region is forecasted to attain a greater market share during the timeline. The increasing demand for dairy products is the major factor propelling the regional growth of dairy blends. Various countries in the Asian Pacific region, like India, China, and Malaysia, are among the leading dairy producers and consumers worldwide. India is among the biggest producers of milk and dairy products. The US Department of Agriculture, in its report, stated that in India, the production of cow milk increased significantly. The agency noted that in 2022, about 97,000 thousand MT of milk was produced nationwide, rising to 108,000 thousand MT in 2023.
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