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베이커리 프리믹스 시장 규모 : 유형별, 용도별, 카테고리별, 예측(2024-2032년)

Bakery Premixes Market Size - By Type (Complete Mix, Dough Base, Dough Concentrate), By Application (Bread Products, Cakes and Pastries, Muffins, Donuts, Pancakes, Other Bakery Products), By Category & Forecast, 2024 - 2032

발행일: | 리서치사: Global Market Insights Inc. | 페이지 정보: 영문 350 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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베이커리 프리믹스 시장 규모는 2024년부터 2032년까지 연평균 6.2% 이상 성장할 것으로 예상됩니다.

바쁜 라이프스타일과 식습관의 변화로 인해 풍미와 품질이 좋은 음식을 보장하기 위해 편의식품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 보고서에 따르면, 2022년에도 조리된 편의식품은 대다수 사람들의 식생활에 영향을 미쳐 88%가 소비하고 있다고 보고하고 있습니다.

건강한 베이커리 옵션에 대한 소비자의 강력한 수요는 무글루텐 및 저당 처방과 같은 특정 식습관 선호도를 충족시키는 제품으로 베이커리 프리믹스 기술 혁신을 촉진하고 있습니다. 이는 식품 알레르기 및 불내성에 대한 우려에 대응하는 한편, 도시화와 소득 증가는 베이커리 제조업체에게 성장과 새로운 시장 진출의 기회를 제공하고 있습니다.

유형별로 베이커리 프리믹스 시장은 다재다능함과 편리함으로 인해 반죽 베이스 부문이 2032년까지 지속적인 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 반죽 베이스는 다양한 제과류를 위한 다재다능한 토대를 제공함으로써 상업용 베이커리와 가정용 베이커리 모두에 편리한 솔루션을 제공합니다. 생산 공정을 간소화하고 비용을 절감하며 안정적인 품질을 보장하기 때문에 기업 및 홈 베이커리에서 인기 있는 선택이 되고 있습니다.

팬케이크용 베이커리 프리믹스 산업은 그 인기와 편의성을 바탕으로 2024년부터 2032년까지 상당한 성장률을 기록할 것으로 예상됩니다. 팬케이크 믹스는 가정에서 맛있는 팬케이크를 단시간에 만들 수 있는 편리한 옵션을 제공합니다. 이 편리한 재료는 맛과 품질에 타협하지 않고 편리한 아침식사나 간식을 원하는 바쁜 소비자들에게 어필할 수 있습니다. 또한 소비자의 취향에 따라 다양한 재료와 맛으로 맞춤화할 수 있습니다.

아시아태평양의 베이커리 프리믹스 산업 시장 규모는 2024년부터 2032년까지 빠르게 확대될 것입니다.

도시화의 진전과 라이프스타일의 변화로 인해 편리하고 바로 먹을 수 있는 식품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이는 중국, 인도, 동아시아 국가와 같은 급성장하는 경제권에서 두드러지게 나타나고 있으며, 도시 소비자들은 빠르고 간편한 식품 선택을 원하고 있습니다. 서유럽 식문화의 영향과 베이커리 프리믹스의 인기는 가처분 소득의 증가와 고품질의 특수 베이커리 제품에 대한 소비자의 선호도 변화로 인해 더욱 커지고 있습니다. 제조업체들이 현지인의 취향과 기호에 맞는 신선한 제품을 출시할 수 있는 기회가 많아지고 있는 것도 이 지역의 시장 성장에 박차를 가하고 있습니다.

목차

제1장 조사 방법과 조사 범위

제2장 주요 요약

제3장 업계 인사이트

  • 생태계 분석
  • 생태계 분석
    • 밸류체인
    • 주요 제조업체
    • 시장 진출 루트
    • 주요 유통업체
      • 새로운 유통 채널
    • 업계 전체의 이익률
  • 업계에 대한 영향요인
    • 성장 촉진요인
    • 시장 과제
    • 시장 기회
      • 신시장/애플리케이션
      • 성장 가능성 분석
  • 원재료 상황
    • 제조 동향
      • 기술의 진화
      • 지속가능한 제조
        • 그린 프랙티스
        • 탈탄소화
    • 신원료
    • 원재료 가격 동향(달러/톤)
      • 미국
      • 유럽연합
      • 영국
      • 중국
      • 동남아시아
      • GCC
  • 규제와 시장에 대한 영향
  • 무역 통계
  • 미충족 수요
  • Porters 분석
  • PESTEL 분석

제4장 경쟁 상황

  • 기업 점유율 분석
  • 경쟁 포지셔닝 매트릭스
  • 전략 전망 매트릭스

제5장 시장 규모와 예측 : 유형별, 2018-2032년

  • 주요 동향
  • 컴플리트 믹스
  • 생지 베이스
  • 생지 농축물

제6장 시장 규모와 예측 : 카테고리별, 2018-2032년

  • 주요 동향
  • 기존
  • 무글루텐
  • 유기농
  • 비건
  • 특수

제7장 시장 규모와 예측 : 용도별, 2018-2032년

  • 주요 동향
  • 빵 제품
  • 케이크·페이스트리
  • 머핀
  • 도넛
  • 팬케이크
  • 기타

제8장 시장 규모와 예측 : 지역별, 2018-2032년

  • 주요 동향
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 프랑스
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 한국
    • 호주
    • 기타 아시아태평양
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 아르헨티나
    • 기타 라틴아메리카
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제9장 기업 개요

  • Bakels Group
  • Caravan Ingredients(now Corbion)
  • Dawn Foods
  • General Mills
  • Kerry Group
  • Lesaffre
  • LFI Tolling(Lamex Foods)
  • Puratos
  • PreGel
  • Zeelandia
  • AB Mauri
  • Watson Inc.
ksm 24.07.30

Bakery premixes market size is anticipated to grow at over 6.2% CAGR between 2024 and 2032, as they offer convenience with pre-measured ingredients and standard recipes for commercial and home cooks seeking quick and easy baking solutions. The demand for convenience foods is increasing for ensuring flavorful and quality dishes due to busy lifestyles and changing eating habits . As per the reports, in 2022, ready convenience foods remained influential in the diets of the majority, with 88% reporting consumption.

Strong consumer demand for healthier bakery options is also driving innovations in bakery premixes, with products catering to specific dietary preferences like gluten-free and low-sugar formulations. This addresses the concerns about food allergies and intolerances, while urbanization and rising incomes are creating opportunities for bakery manufacturers to grow and expand into new markets.

The overall industry is segmented into type, category, application and region.

Based on type, the bakery premixes market from the dough base segment is anticipated to witness sustained growth rate through 2032, due to their versatility and convenience. Dough bases offer a convenient solution for both commercial and home bakers by providing a versatile foundation for a range of baked goods. They streamline production processes, reduce costs, and ensure consistent quality, emerging a popular choice for businesses and home bakers.

Bakery premixes industry from the pancake application segment will record decent growth rate during 2024-2032, backed by their popularity and convenience. Pancake mix provides a convenient option for making delicious pancakes at home in a short amount of time. This convenient ingredient appeals to busy consumers looking for a convenient breakfast or snack without compromising on taste or quality. It also allows customization with various ingredients and flavors to suit consumer preferences.

Asia Pacific bakery premixes industry size will witness rapid expansion between 2024 and 2032.

Increased urbanization and changing lifestyles have led to the rising demand for convenient and ready-to-use food products. This is prominent in fast-growing economies like China, India, and East Asian countries, where urban consumers seek quick and hassle-free food options. The influence of western food culture and the popularity of bakery premixes is fueled by the rising disposable incomes and shifting consumer preferences for high-quality and specialty bakery items. The rising opportunities for manufacturers to introduce fresh products tailored to local tastes and preferences will add to the regional market growth.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

  • 1.1 Market scope & definition
  • 1.2 Base estimates & calculations
  • 1.3 Forecast calculation
  • 1.4 Data sources
    • 1.4.1 Primary sources
    • 1.4.2 Data mining sources
      • 1.4.2.1 Paid sources
      • 1.4.2.2 Public sources

Chapter 2 Executive Summary

  • 2.1 Industry 360 degree synopsis
  • 2.2 Type trends
  • 2.3 Category trends
  • 2.4 Application trends
  • 2.5 Regional trends

Chapter 3 Industry Insights

  • 3.1 Industry ecosystem analysis
  • 3.2 Industry ecosystem analysis
    • 3.2.1 Value chain
    • 3.2.2 Key manufacturers
    • 3.2.3 Go to market routes
    • 3.2.4 Key distributors
      • 3.2.4.1 New distribution channels
    • 3.2.5 Profit margins across the industry
  • 3.3 Industry impact forces
    • 3.3.1 Growth drivers
    • 3.3.2 Market challenges
    • 3.3.3 Market opportunities
      • 3.3.3.1 New markets/applications
      • 3.3.3.2 Growth potential analysis
  • 3.4 Raw material landscape
    • 3.4.1 Manufacturing trends
      • 3.4.1.1 Technology evolution
      • 3.4.1.2 Sustainable manufacturing
        • 3.4.1.2.1 Green practices
        • 3.4.1.2.2 Decarbonization
    • 3.4.2 New raw materials
    • 3.4.3 Raw material pricing trends (USD/Ton)
      • 3.4.3.1 U.S.
      • 3.4.3.2 European Union
      • 3.4.3.3 UK
      • 3.4.3.4 China
      • 3.4.3.5 Southeast Asia
      • 3.4.3.6 GCC
  • 3.5 Regulations & market impact
  • 3.6 Trade statistics
  • 3.7 Unmet needs
  • 3.8 Porter's analysis
  • 3.9 PESTEL analysis

Chapter 4 Competitive Landscape, 2023

  • 4.1 Company market share analysis
  • 4.2 Competitive positioning matrix
  • 4.3 Strategic outlook matrix

Chapter 5 Market Size and Forecast, By Type, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 5.1 Key trends
  • 5.2 Complete mix
  • 5.3 Dough base
  • 5.4 Dough concentrate

Chapter 6 Market Size and Forecast, By Category, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 6.1 Key trends
  • 6.2 Conventional baking premixes
  • 6.3 Gluten free baking premixes
  • 6.4 Organic baking premixes
  • 6.5 Vegan baking premixes
  • 6.6 Specialty baking premixes

Chapter 7 Market Size and Forecast, By Application, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 7.1 Key trends
  • 7.2 Bread products
  • 7.3 Cakes and pastries
  • 7.4 Muffins
  • 7.5 Donuts
  • 7.6 Pancakes
  • 7.7 Other bakery products

Chapter 8 Market Size and Forecast, By Region, 2018-2032 (USD Million, Kilo Tons)

  • 8.1 Key trends
  • 8.2 North America
    • 8.2.1 U.S.
    • 8.2.2 Canada
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 Germany
    • 8.3.2 UK
    • 8.3.3 France
    • 8.3.4 Italy
    • 8.3.5 Spain
    • 8.3.6 Rest of Europe
  • 8.4 Asia Pacific
    • 8.4.1 China
    • 8.4.2 India
    • 8.4.3 Japan
    • 8.4.4 South Korea
    • 8.4.5 Australia
    • 8.4.6 Rest of Asia Pacific
  • 8.5 Latin America
    • 8.5.1 Brazil
    • 8.5.2 Mexico
    • 8.5.3 Argentina
    • 8.5.4 Rest of Latin America
  • 8.6 MEA
    • 8.6.1 Saudi Arabia
    • 8.6.2 UAE
    • 8.6.3 South Africa
    • 8.6.4 Rest of MEA

Chapter 9 Company Profiles

  • 9.1 Bakels Group
  • 9.2 Caravan Ingredients (now Corbion)
  • 9.3 Dawn Foods
  • 9.4 General Mills
  • 9.5 Kerry Group
  • 9.6 Lesaffre
  • 9.7 LFI Tolling (Lamex Foods)
  • 9.8 Puratos
  • 9.9 PreGel
  • 9.10 Zeelandia
  • 9.11 AB Mauri
  • 9.12 Watson Inc.
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